Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Poskupljuje hleb

Hleb bi uskoro trebalo da poskupi, ali novosadski pekari trenutno ne mogu da preciziraju za koliko.

U ponedeljak odluka o prekidu isporuke mleka

Centralna asocijacija proizvođača mleka Vojvodine u ponedeljak će održati sastanak, kada će biti doneta odluka o prekidu isporuke mleka, što je najavljeno za 22. avgust, kaže za Radio 021 Uroš Šećerov predsednik ove asocijacije.  

Ciglom na vozača

Od početka godine huligani su napali 20 radnika Gradskog saobraćajnog, a najnoviji incident dogodio se preksinoć na Limanu.  

Bez poplava na Klisi možda dogodine

Građani koji žive u Ulici Stanislava Biničkog sigurno će do kraja ove godine imati problema s vodom nakon svake obilnije padavine, jer pitanje atmosferske kanalizacije u tom delu Klise neće biti rešeno.

Preminuo u centru grada

Građanin rođen 1941. godine juče je preminuo od posledica infarkta koji je doživeo deset minuta pre 12 časova u Zmaj Jovinoj ulici, kod novosadske Katedrale.

Oboleli od raka moraće u Beograd na zračenje

Aparat koji je pokvaren na Institutu za onkologiju u Sremskoj Kamenici služi za obeležavanje polja zračenja kod obolelih od raka pluća, a ne za zračenje, objašnjava direktor ovog Instituta Dušan Jovanović.

Koncerti za Dan mladih

Međunarodni dan mladih obeležava se danas i u Novom Sadu nastupom mladih novosadskih bendova i di džejeva u Limanskom parku.

Posle svake kiše poplava (foto)

Kraj muka s vodom, odnosno atmosferskom kanalizacijom, građana koji žive u Ulici Stanislava Biničkog na Klisi, ne nazire se, iako taj problem imaju godinama.

Otklonjeni problemi sa sajtom 021

Otklonjeni su tehnički problemi zbog kojih su pojedinačne vesti na sajtu Radija 021 mogle da se otvore samo u Internet Exploreru. Sada ponovo sve vesti možete čitati u svim programima.

Dajte krv danas

Zavod za transfuziju krvi organizuje danas veliku akciju i pozivaju sve koji žele da dođu i dobrovoljno daju krv.